DESPRE CLUB

Argumentele principale aduse pentru înfiinţarea acestui club au fost de natură istorică, socială şi sportivă. Bistrița are tradiție în selectarea, creșterea și formarea de fotbaliști și necesită o schimbare de mentalitate, de generații deschise pentru tot ceea ce este nou pe piața națională și internațională, oameni bine instruiți, pregătiți cu metode și principii morale.

A.C.S. TRANSILVANIA Bistrița este un club care promovează educația prin sport. În acest sens promovăm proiecte de atragere a copiilor către fotbal, către mișcare în aer liber. Valoarea și performanțele sportive vin ca o rezultantă în timp a eforturilor comune – copii, părinți, club, antrenori, sponsori, finanțatori.

Avem marea rugăminte ca, părinții copiilor legitimați la clubul nostru dar și a celor care doresc pe viitor cooptarea în grupele noastre, să înțeleagă eforturile depuse de conducerea clubului, să manifeste răbdare și înțelegere atât față de copii cât și de echipa noastră tehnică, țelul nostru fiind unul nobil – îmbunătățirea stării generale de sănătate și obținerea de performanțe sportive ca o rezultantă a educației în timp.

NE OCUPĂM DE:

Lansarea a cat mai mulți jucători (copii, juniori) în fotbalul național și internațional, formarea de caractere puternice, disciplinate și educate în spiritul Fair-Play-ului, pentru viitor.

Selectarea, pregătirea și educarea într-un cadru organizat, sub semnul unor categorii morale, printr-o colaborare cu toți factorii, pentru a armoniza solicitările educaționale.

ANTRENORII CLUBULUI:

Pârțiu Vasilichi Horațiu Leonard

(19.05.1978)

Horatiu Partiu
  • Licență A-UEFA
  • 0744 534 507
Cârstea Gabriel – Constantin

(08.11.1985)

Gabriel Carstea
  • Licență A-UEFA
  • 0744 534 507
Spătăreanu Cristian Emanuel

(21.12.1975)

Cristian Spatareanu
  • Licență C-UEFA
  • 0740 539 856
Ani Răzvan – Horațiu

(26.08 1998)

Razvan Ani
  • Licență C-UEFA
  • 0748 040 968

BAZE SPORTIVE

Baza sportivă TRANSILVANIA

IMG_2191

Stadionul Jean Pădureanu

IMG_2391

Baza sportivă RAOUL