Cupa „Lucian Sănmărtean”

– Ediția a 4-a –

DATA

11-13.08.2017

LOCAȚIE

Bistrita

ORGANIZATOR

ACS. TRANSILVANIA BISTRITA

SPONSOR PRINCIPAL

TRANSILVANIA BROKER

DESCRIEREA EVENIMENTULUI

Ajunsa la a-IV-a editie, CUPA LUCIAN SANMARTEAN se bucura de prezenta a 38 de echipe provenind de la 21 de cluburi din Romania. Editiile anterioare au creeat un ecou pozitiv in randul fotbalului juvenil, acest fapt ducand la prezenta unor echipe de valoare la toate grupele de varsta .

Anul acest vom organiza competitia la patru categorii de varsta( 2006-U12 , 2008- U10 , 2009 –U9 SI 2010-U8), iar jocurile se vor disputa pe trei baze sportive din municipiul Bistrita. Daca grupele mari, 2006 si 2008 vor evolua sambata si duminica(12-13.08.2017) pe gazonul stadionului Jean Padureanu, la grupa 2009 competitia va avea loc in aceleasi zile, la baza sportiva Raoul Arena -str.Libertatii nr.1, langa Podul Berariei, iar grupa 2010 la baza sportiva Alex –langa podul Jelnei –Cartier Stefan Cel Mare(vineri 11.08.2017)

Pastram traditia si nici in acest an nu percepem taxe de participare, deasemenea echipele neavand obligativitate sa isi rezerve cazarea prin organizatori.

Pentru al doilea an la rand, partenerul nostru AQA CARPATICA va oferi apa pentru toate echipele participante.

La final se va organiza festivitatea de premiere, la care fiecare copil va primi un premiu surpriza din partea lui Lucian Sanmartean, fiecare echipa va primi cupa si diploma, iar la fiecare categorie de varsta se va decerna TROFEUL LUCIAN SANMARTEAN, pentru cel mai bun jucator al competitiei .

Pe parcursul celor trei zile de competitie se va organiza o tombola cu scop caritabil, fiind tiparite bilete inseriate cu valoare de 5 lei fiecare.Se pot achizitiona un numar nelimitat , deoarece au valoare de donatie. Ele vor fi introduse intr-o urna care se va gasi la fiecare baza sportiva, iar la festivitatea de premiere de pe stadionul Jean Padureanu, (duminica 13.08.2017) in jurul orei 17:00, posesorii biletelor extrase vor primi urmatoarele premii: marele premiu –tricou original al nationalei de fotbal a Romaniei cu numarul si autograful lui Sanmartean si 4 mingi de fotbal,oferite de compania de echipament sportiv Acerbis, deasemenea cu autograful original a lui Lucian Sanmartean.

Acest eveniment nu ar fi putut ajunge la asemenea nivel, daca nu ar fi existat sponsorul principal TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE

BAZA SPORTIVĂ ALEX
BAZA SPORTIVĂ RAOUL
STADIONUL JEAN PĂDUREANU

SPONSORI